Verveel je nooit meer!!!!
Home » game tips

game tips

Angry Birds

Welkom bij de meest complete Golden Eggs gids op het web. Door het gebruik van deze gids kunt u alle 26 Gouden Eieren vinden (vanaf v1.6.3) en geniet van een aantal leuke - en soms uitdagende - nieuwe niveaus op uw iPhone, iPad, Android, en nog veel meer! Met behulp van deze gids is dat eenvoudig, de nummers op de afbeelding hieronder aangeven welke gouden ei het is en komen overeen met de schriftelijke instructies hieronder. Volg deze instructies om alle golden eggs te vinden. Als je niet graag leest is er ook een video walkthrough voor elk Gouden Ei.

Gouden Ei # 1
Pauzeren elk niveau en druk op de "?" (Hulp)-knop in de linker bovenhoek. Het Gouden Ei vindt plaats op de White Bird instructie scherm. Let op, u moet de White Bird hebben ontgrendelt voordat de White Bird instructie verschijnt.


Gouden Ei # 2 Mighty Hoax Level 5-19 (ruimteschip)
Het Gouden Ei bevindt zich aan de rechterkant van het scherm direct boven de raket. Als je inzoomt dan uit en werp een Yellow Bird in die richting zie je het als je het scherm een beetje bewwegt. U kunt er met een Yellow Bird of met de White Bird bij. Als u ervoor kiest om gebruik te maken  van de White Bird een bom laten vallen aan de rechterkant van het hout plakken op de eerste toren en de vogel zal opstijgen en druk op de Gouden Ei (waarschijnlijk makkelijker om de gele vogel te gebruiken).

Gouden Ei # 3 Poached eggs level 2-2
je hoeft alleen maar de strandbal te vernietigen

 

Gouden Ei # 4
Krijgen drie sterren op alle niveaus van de Poached eggs,

 

Gouden Ei # 5
Op het hoofdscherm drukt u op de "i" (credits) knop en kijk naar de credits helemaal naar het einde, en het Gouden Ei zal verschijnen onder de White Bird.

Gouden Ei # 6 Poached eggs niveau 1-8
Tik op de schatkist (ik had een paar keer tikken). Note PC & Mac-gebruikers, het openen van de schatkist druk de caps-lock klik vervolgens op en houd de linker muisknop over de schatkist en typ vervolgens open.

Gouden Ei # 7
Krijg drie sterren op alle niveaus van de Mighty Hoax.

Gouden Ei # 8
Op de aflevering select scherm dubbeltikken op de zon onder het niveau (onderaan in het midden).

golden Egg # 9 Mighty Hoax niveau 4-7
Zoom uit en het Gouden Ei ligt op de top van de klif aan de rechterkant. Doel en raak het met de Yellow Bird.


Gouden Ei # 10 danger Boven niveau 6-14
maak de gele ballon onder de boomhut stuk. U kunt stuiterent de Yellow Bird van de boom of het gebruik van de Boomerang Bird.

Gouden Ei # 11Danger boven niveau Selection ScreenOnce op het Danger Boven level selectie scherm 

sleep het scherm naar links tot je niet verder kunt. Je ziet het Gouden Ei verborgen aan de rechterkant voorbij de laatste groep van levels. PC / Mac-gebruikers, klik je in het venster en sleep.

Gouden Ei # 12
Krijg drie sterren op alle niveaus van Danger Above.

Gouden Ei # 13 danger Boven niveau 8-15
Het Gouden Ei is onder het katapult platform. Om het gewoon een gele vogel uit de trampoline op de bodem aan de overkant van het Gouden Ei of gebruik Boomerang Bird stuiteren.

Gouden Ei # 14 The Big Setup niveau 9-14
Zoom uit en als je goed kijkt zul je het Gouden Ei aan de onderkant rechts verstopt onder een helm te zien. Gebruik een Boomerang Bird om het te raken.

Gouden Ei # 15 The Big Setup niveau 10-3
raak de eend onder de brug.

Gouden Ei # 16 The Big Setup niveau van 11-15
Uitzoomen om het hele level te zien en je zult het Gouden Ei zien aan de linkerkant onder de katapult. Raakte het met de Boomerang Bird.

Gouden Ei # 17
Krijg drie sterren op alle niveaus van The Big Setup.

Gouden Ei # 18Ham 'Em High niveau van 12-12
Vernietig de trofee in het midden van het niveau dat ligt tussen de twee stapels van juwelen. Deze is niet makkelijk te krijgen!

Gouden Ei # 19Ham 'Em High niveau van 13-10
Eerst uitzoomen. Nu lanceer een witte vogel en op het juiste moment op het scherm tikken om hem te lanceren in de lucht om het Gouden Ei te raken.

Gouden Ei # 20 Ham 'Em High niveau 14-4
PC / Mac # 22 eerst zoom helemaal uit en je ziet het Gouden Ei op de top van de klif aan de rechterkant. Start een gele vogel op een hoge balvlucht en tik hem op het juiste moment om boog te maken om het gouden ei te krijgen

 

 Gouden Ei # 21
Krijg drie sterren op alle niveaus van Ham 'Em High, met inbegrip van alle drie de Facebook-niveaus. PC / Mac-versies omvatten niet de Facebook-levels, dus je uiteraard niet hoeft te halen

 

 Super Bowl / Rio # 22 Ham 'Em High niveau van 13-12
PC / Mac # 20Zoom uit dan achteruit schiet een witte vogel en drop een ei bom op de achterkant van de heuvel.

Gouden Ei # 23 Mine En Dine niveau van 15-12
Zoom uit en u zult het Gouden Ei zien zitten op de top van nok. Richt een gele vogel op een hoge traject (klik voor screenshot) en de tijd van de snelle burst om het Gouden Ei te krijgen. U kunt ook met een witte vogel, al is het misschien een beetje lastiger.Gouden Ei # 24 Mine En Dine niveau 16-9
Zoom uit en u zult het Gouden Ei zien zitten op de top van de grot aan de rechterkant. U kunt gebruik maken van uw eerste gele vogel tot het afsluiten van de stenen structuur boven de katapult. Dit zorgt voor een iets gemakkelijkere schot, maar je hoeft dit niet te doen. Richt de tweede gele vogel en raakte de snelle burst op het juiste moment om het Gouden Ei te raken. Timing is lastig, dus het kan een paar keer duren. Bij twijfel gewoon de video walkthrough te bekijken.
Gouden Ei # 25
Krijgen drie sterren op alle niveaus van Mine en Dine.

 

 

Gouden Ei # 26 Mine En Dine niveau van 17-12
Zoom uit en je zult een schatkist zien zitten hoog op de top van de tweede rots richel. Brand uw rode en witte vogels en dan schiet een gele vogel met een zeer hoge boog, zodat het de voorste rand raakt. De tijd van de snelle burst, zodat het  de eerste en tweede richel en inkepingen in de linkerbovenhoek van de schatkist kapot maakt.